Pitopalvelua

Loihdimme tilaisuuden haluamaanne paikkaan. Toteutamme tarjoilun toivomustenne mukaan ja huomioimme myös erikoisruokavaliot. Osaava henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri teidän tilaisuuteenne sopivan palvelukokonaisuuden.

Kalustomme mahdollistaa ruoan valmistuksen myös ulkona paikan päällä. Meiltä löytyy mm. soppatykki, paellapannu, makkaragrilli, muurinpohjalättypannu ja isot kahvinkeittimet.

Olemme tarjonneet maukasta ruokaa ja ihania herkkuja jo useiden vuosien ajan erilaisissa tilaisuuksissa. Kokemusta löytyy lounasravintolasta, tilausravintolasta, pitopalvelusta muiden tiloissa sekä ulkoilmaruokailuiden järjestämisestä. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet niin häät, syntymäpäivät, rippijuhlat kuin muistotilaisuudetkin, unohtamatta monia markkinatapahtumia, joissa olemme tarjonneet mm. keittoja ja lättykahveja.

Valmistamme makeat ja suolaiset tarjoilut yksittäisistä kakuista aina usean ruokalajin kokonaisuuteenja tarvittaessa allergiat huomioiden.
Olipa siis kyseessä pieni tai suuri asia - pyydä tarjous!


Asiakaspalaute

"Siruka Eräpalvelut teki poikamme ristiäisjuhlasta yhden elämämme parhaimmista päivistä! Olemme äärimmäisen tyytyväisiä ruoan ja palvelun laatuun ja suosittelemme heitä lämpimästi aivan kaikenlaisiin juhliin!

Sirpa ja Kari valmistivat juuri toiveidemme mukaisen suussasulavan syksyisen sadonkorjuun menun, jossa vierailimme Suomen lisäksi Amerikassa asti. Heidän bravuurinsa eli rapeareunaiset lätyt he paistoivat paikan päällä meille jälkiruokana erityisen täytekakun lisäksi.

Ruokaa riitti ja se oli hyvin mitoitettu vierasmäärälle. Sirpa ja Kari pitivät koko juhlan ajan huolen, että ruokaa on kauniisti ja siististi tarjolla. Vieraillekin he kävivät kaatamassa lisää kahvia ja veivät samalla käytettyjä astioita pois.

Kaikki sujui ripeästi ja paremmin kuin olisin itse osannut toivoakaan!

Sirpa on lämmin emäntä, joka toimi kuin ajatus, kun kerroin hänelle juhliemme teeman. Sekä tarjoilupöydän että vieraiden pöydät hän oli koristellut valmiiksi tavalla, jota saattoi vain ihailla! Hän käytti omiensa lisäksi myös meidän toimittamia juttuja, kuten lautasliinoja, kynttilöitä ja koristeita. Kaikesta huomasi, että he ovat alansa ammattilaisia!"

Jonna Palovaara, Oulu

 

Siruka pitopalvelu
Siruka pitopalvelu
Siruka pitopalvelu

 

Haluatko ilahduttaa läheistäsi Oulun alueella?

Voit tehdä sen helposti esim. kakkulahjakortilla, jolloin lahjan saaja voi itse valita millaisen kakun haluaa ja milloin. Tarjoamme siis lahjakortteja myös pitopalveluun »

Kuvagalleriassa lisää kuvia valmistamistamme ruokapalveluista.