Pitopalvelua

Loihdimme tilaisuuden haluamaanne paikkaan. Toteutamme tarjoilun toivomustenne mukaan ja huomioimme myös erikoisruokavaliot. Osaava henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri teidän tilaisuuteenne sopivan palvelukokonaisuuden.

HOX!!! Voit tilata meiltä myös yksittäiset herkut lähipiirillesi nyt, kun korona rajoittaa tilaisuuksien järjestämistä. Kysy hintaa haluamallesi tuotteille (mitä, monelleko, allergiat) esim. sähköpostilla: palvelu@siruka.fi

Kalustomme mahdollistaa ruoan valmistuksen myös ulkona paikan päällä. Meiltä löytyy mm. soppatykki, paellapannu, makkaragrilli, muurinpohjalättypannu ja isot kahvinkeittimet.

Olemme tarjonneet maukasta ruokaa ja ihania herkkuja jo useiden vuosien ajan erilaisissa tilaisuuksissa. Kokemusta löytyy lounasravintolasta, tilausravintolasta, pitopalvelusta muiden tiloissa sekä ulkoilmaruokailuiden järjestämisestä. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet niin häät, syntymäpäivät, rippijuhlat kuin muistotilaisuudetkin, unohtamatta monia markkinatapahtumia, joissa olemme tarjonneet mm. keittoja ja lättykahveja.

Valmistamme makeat ja suolaiset tarjoilut yksittäisistä kakuista aina usean ruokalajin kokonaisuuteenja tarvittaessa allergiat huomioiden.
Olipa siis kyseessä pieni tai suuri asia - pyydä tarjous!

 

Siruka pitopalvelu
Siruka pitopalvelu
Siruka pitopalvelu

 

Haluatko ilahduttaa läheistäsi Oulun alueella?

Voit tehdä sen helposti esim. kakkulahjakortilla, jolloin lahjan saaja voi itse valita millaisen kakun haluaa ja milloin. Tarjoamme siis lahjakortteja myös pitopalveluun »

Kuvagalleriassa lisää kuvia valmistamistamme ruokapalveluista.